Asset 6

Avís Legal

legal.

La següent informació regula l’ús del lloc web www.3butaques.com (en endavant, el “Lloc web”) que 3 Butaques posa a disposició dels usuaris. Si us plau, llegeixi aquesta informació amb deteniment abans d’accedir al Lloc web. L’accés al Lloc web implica la seva acceptació sense reserves.

  1. Informació general

3 Butaques és una empresa de gestió de espectacles, amb domicili social a Lloret de Mar, Passatge Can Carbó, 1 Local 3, i amb NIF G55318224.

  1. Propietat intel·lectual

Els continguts del Lloc web, incloent-hi, a títol enunciatiu però no limitatiu, les imatges, els logos, les fotografies, les descripcions i les marques, estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual. Queda prohibida la seva reproducció total o parcial, així com la seva comunicació pública, sense l’autorització prèvia i expressa de 3 Butaques.

  1. Política de privacitat

3 Butaques compleix amb la normativa de protecció de dades personals. Per a més informació, si us plau, consulteu la nostra Política de privacitat.

  1. Exclusió de responsabilitat

3 Butaques no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través de links o enllaços presents en el Lloc web. Així mateix, 3 Butaques no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin ocasionar-se al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software), els fitxers o els documents emmagatzemats en ell, com a conseqüència de la presència de virus en l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts del Lloc web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix.

  1. Legislació aplicable i jurisdicció

L’ús del Lloc web es regula per la legislació espanyola. En cas de conflicte o discrepància, les parts es sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Girona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Si té alguna consulta o suggeriment, si us plau, posis en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@3butaques.com.

2023. 3 Butaques, gestió integral de l’espectacle