Asset 6

Avís Legal

legal.

La següent informació regula l’ús del lloc web www.3butaques.com (en endavant, el “Lloc web”) que 3 Butaques posa a disposició dels usuaris. Si us plau, llegeixi aquesta informació amb deteniment abans d’accedir al Lloc web. L’accés al Lloc web implica la seva acceptació sense reserves.

  1. Informació general

Gestió Integral 3 Butaques SL (d’ara endavant “3 Butaques”) és una empresa de gestió d’espectacles, amb domicili a Lloret de Mar, Passatge Can Carbó, 1 Local 3, i amb NIF B13837646.

  1. Propietat intel·lectual

Els continguts del Lloc web, incloent-hi, a títol enunciatiu, però no limitatiu, les imatges, els logos, les fotografies, les descripcions i les marques, estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual. Queda prohibida la seva reproducció total o parcial, així com la seva comunicació pública, sense l’autorització prèvia i expressa de 3 Butaques.

  1. Política de privacitat

3 Butaques compleix amb la normativa de protecció de dades personals. Per a més informació, si us plau, consulteu la nostra Política de privacitat.

  1. Exclusió de responsabilitat

3 Butaques no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través de links o enllaços presents en el Lloc web. Així mateix, 3 Butaques no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin ocasionar-se al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software), els fitxers o els documents emmagatzemats en ell, a conseqüència de la presència de virus en l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts del Lloc web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

  1. Legislació aplicable i jurisdicció

L’ús del Lloc web es regula per la legislació espanyola. En cas de conflicte o discrepància, les parts se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Girona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Si té alguna consulta o suggeriment, si us plau, posis en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@3butaques.com.

2024. Gestió Integral 3 Butaques S.L.