Asset 6
3 BUTAQUES

QUI SOM

Coneix-nos
2018
Aquest va ser l'any en que dos alumnes i un treballador de l'escola CIFOG de Girona vam decidir embarcar-nos en l'aventura de crear una associació de comèdia musical i arts escèniques que es diría ON AIR.
En els primers anys no ens acabàvem de decidir per una disciplina i endinsar-se en aquest món no és gens fàcil per lo que vam obrir fronteres i acceptar tot tipus de feines. I no ens va anar gens malament, doncs l'abril del 2019 ens instal·làvem al nostre propi despatx al centre de Girona.
2019
Abril
Obertura despatx Girona
onair-bn
2020
Setembre
Estrena de "El Crèdit"
Degut a la pandèmia de la COVID, vam haver de tancar portes i reestructurar tota la feina que teniem pendent. Com no sabiem la previsió de futur i no podiem quedar-nos aturats, vam decidir començar de nou, amb una nova filosofia, imatge, alguna nova incorporació i un nou nom: 3 BUTAQUES.
Així va ser com va nèixer el projecte actual, on ens dediquem exclusivament a les arts escèniques i ho vam inaugurar el setembre de 2020, en plena pandèmia, pujant dalt dels escenaris estrenant l'adaptació de l'obra El Crèdit de Jordi Galceran.
51489396200_b91ec548cd_c
2022
Dos anys d'experiència, una nova incorporació i una inversió econòmica, permeten obrir de nou un locaL, aquest cop a Lloret de Mar i centrar-nos en la gestió integral de l’espectacle on oferint qualsevol servei que es pugui necessitar per a la cobertura de qualsevol esdeveniment.

Carles Munné

Alexandre Sanz

Albert Atienza

3 Butaques vol ser una marca de qualitat en qualsevol tipus d’esdeveniment i d’acte.
Sempre que aparegui el nostre logotip, s’ha de saber que s’ha treballat amb qualitat, constància i bon ambient per tal d’aconseguir sempre el millor resultat possible amb la millor relació amb el consumidor.
3 Butaques dona la mateixa importància als projectes propis que als projectes de tercers, aconseguint així garantir la serietat i professionalitat en tots els esdeveniments als que participem.

Tens un esdeveniment al cap?

Contacta’ns si necessites que t’assessorem sense compromís per organitzar el teu esdeveniment.

2023. 3 Butaques, gestió integral de l’espectacle