Different DJ’s software

El software de DJ és una eina essencial per als DJs professionals i també per a aquells que acaben de començar en aquest món. El software de DJ et permet controlar la música, afegir efectes i crear noves versions de les cançons que estàs barrejant. Aquí et presentem una llista dels diferents softwares de DJ disponibles al mercat.

Serato DJ

Serato DJ és un software de DJ popular i molt utilitzat en la indústria. Aquest software de DJ és compatible amb la majoria de les taules de DJ del mercat i ofereix una interfície d’usuari clara i fàcil d’utilitzar. Amb Serato DJ, podràs accedir a una biblioteca de música i afegir efectes, loops i altres característiques per crear noves versions de les cançons que estàs barrejant.

Serato DJ també ofereix una sèrie de funcions avançades, com ara el suport per a vinils digitals i la capacitat de crear llistes de reproducció automatitzades. A més, Serato DJ té una funció de sincronització de tempo que et permet mantenir el tempo de les pistes que estàs tocant en sincronia.

Traktor Pro

Traktor Pro és un altre software de DJ popular, utilitzat per molts DJs professionals. Aquest software de DJ és compatible amb la majoria de les taules de DJ del mercat i ofereix una interfície d’usuari personalitzable. Amb Traktor Pro, podràs crear noves versions de les teves cançons afegint efectes, bucles i altres característiques.

Traktor Pro té una sèrie de funcions avançades, com ara la capacitat de crear llistes de reproducció personalitzades i el suport per a diversos tipus de controladors de DJ. A més, Traktor Pro té una funció de sincronització de tempo que et permet mantenir el tempo de les pistes que estàs barrejant en sincronia.

Rekordbox

Rekordbox és un software de DJ que ha estat desenvolupat per Pioneer DJ, una de les marques més conegudes en l’indústria del DJ. Aquest software de DJ és compatible amb la majoria de les taules de DJ de Pioneer i ofereix una interfície d’usuari clara i fàcil d’utilitzar.

Virtual DJ

Virtual DJ és un software de DJ popular i accessible, ideal per als DJs principiants. Aquest software de DJ és compatible amb la majoria de les taules de DJ del mercat i té una interfície d’usuari senzilla i fàcil d’entendre. Amb Virtual DJ, podràs accedir a una gran quantitat de música i afegir efectes, loops i altres característiques per crear noves versions de les cançons que estàs barrejant.