Quina és la millor taula de dj per començar?

La taula de DJ és una de les eines més importants per als DJs, ja que els permet controlar i manipular la música que estan tocant en temps real. Si estàs interessat en convertir-te en DJ, és important que triïs una taula que s’adapti a les teves necessitats i pressupost. Aquí et presentem les millors taules de DJ per a principiants.

Pioneer DJ DDJ-400

El Pioneer DJ DDJ-400 és una excel·lent opció per als DJs principiants. Aquesta taula és compatible amb el software de DJ Rekordbox i té una interfície d’usuari fàcil d’utilitzar. El Pioneer DJ DDJ-400 té una disposició similar a la de les taules de DJ professionals, el que significa que seràs capaç de traslladar les teves habilitats a taules més grans i complexes quan sigui el moment.

A més a més, el Pioneer DJ DDJ-400 té una funció de tutorial que et permet aprendre a utilitzar la taula mentre estàs tocant. També té pads de rendiment que et permeten crear sons i efectes en temps real.

Aquesta taula és pot trobar a Amazon per 159€.

Numark Party Mix II

Si busques una taula de DJ que sigui a la vegada accessible i fàcil d’utilitzar, el Numark Party Mix II és una excel·lent opció. Aquesta taula de DJ és compatible amb el software Serato DJ Lite.

El Numark Party Mix II té jog wheels sensibles al tacte que et permeten controlar la música de manera precisa i un crossfader que et permet passar de manera suau d’una pista a una altra. També té pads de rendiment per crear efectes en temps real i una funció d’efectes de llum LED per crear un ambient més animat a les teves actuacions.

Aquesta taula és pot trobar per 109,99€ a Amazon.

Hercules DJControl Inpulse 300

El Hercules DJControl Inpulse 300 és una taula de DJ perfecta per a principiants que busquen una taula amb moltes funcions i característiques. Aquesta taula de DJ és compatible amb el software de DJ Serato i té una interfície d’usuari clara i senzilla.

El Hercules DJControl Inpulse 300 té jog wheels il·luminades que et permeten controlar la música amb precisió, així com pads de rendiment que et permeten crear efectes en temps real. També té una funció de guiat de tempo que et permet ajustar la velocitat de les pistes perquè coincideixin perfectament.

Per Amazon pots trobar aquesta taula per 199,99€

En resum, si ets un principiant en el món de les taules de DJ, el Pioneer DJ DDJ-400, el Numark Party Mix II i el Hercules DJControl Inpulse 300 són les millors opcions per començar. Aquestes taules de DJ tenen característiques i funcions fàcils d’utilitzar que et permetran aprendre i créixer com a DJ.